November 02, 2005

Ligbedden

Iedereen ligt īs zomers wel eens te zonnen. Het liefst in een ver zonnig land. Bijvoorbeeld in ItaliŽ. Een probleem van ligbedden voor in de tuin is dat ze meestal een sta in de weg zijn. Probeer ze maar eens in je schuur op te bergen. Het zijn logge grote dingen, die ook nog eens moeilijk te versjouwen zijn. Daar heb ik sinds de nieuwe NIAM-cursus een oplossing voor. Voor deze cursus ga ik uit van een fabriek van ligbedden voor op het strand:


ligbed2.JPG
Om de cursus op te vrolijken moest ik fotoīs hebben van ligbedden. Het liefst zo dat tijdens de cursus de ligbedden als tastbaar voorbeeld gebruikt kunnen worden. Dat hoort bij de methode NIAM. Ik heb voor de fotoís in het lesmateriaal en voor het als voorbeeld kunnen gebruiken uit ItaliŽ (waar anders vandaan?...) een drietal ligbedden geÔmporteerd.

Wanneer je in de tuin een perfect ligbed wil hebben dan raad ik je aan dit ook te doen. Zoín bed weegt nauwelijks wat en er passen er wel 100 van in onze schuur (dan moeten de fietsen er wel uit):


ligbed1.JPG
Het is een zomers gezicht in de tuin. Handig is dat ze een zonneluifel hebben. Verder verslijt je ze nooit meer. Ze hebben wel een nadeel: ze zijn erg duur.

Posted by ton de rooij at 04:15 PM